REKLAMA
Zdroj: FB: Jedlo je krásne
Bravčové azu po tatársky
Bravčové azu po tatársky je slovenské jedlo z bravčového mäsa. Podávať ho môžeme so zemiakmi alebo tarhoňou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 500 g bravčového mäsa
- 2 ks Cibuľa
- 2 ks vajcia
- 2 Lyžice strúhaného tvrdého syra
- 2 Lyžice kyslej smotany
- soľ a korenie
- olej na smaženie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na začiatok si pripravíme bravčové mäso. Nakrájame ho na tenké plátky.
2. Krok
Nakrájame cibuľu na malé kocky a orestujeme ju na panvici spolu s plátkami mäsa, ktoré posolíme a okoreníme.
3. Krok
3 Medzitým si prichystáme vajcia, ktoré rozšľaháme do peny a potom pridáme strúhaný syr, kyslú smotanu a ďalšie korenie podľa chuti.
4. Krok
Keď je mäso a cibuľa hotové, zmiešame ich s vajcom a syrom a všetko dôkladne premiešame a opekáme ešte pár minút.