REKLAMA

Zdroj: FB: Jedlo je krásne

Bravčové azu po tatársky

Bravčové azu po tatársky je slovenské jedlo z bravčového mäsa. Podávať ho môžeme so zemiakmi alebo tarhoňou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 500 g bravčového mäsa Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 ks vajcia Pridané do
  • 2 Lyžice strúhaného tvrdého syra Pridané do
  • 2 Lyžice kyslej smotany Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • olej na smaženie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Na začiatok si pripravíme bravčové mäso. Nakrájame ho na tenké plátky.

2. Krok

Nakrájame cibuľu na malé kocky a orestujeme ju na panvici spolu s plátkami mäsa, ktoré posolíme a okoreníme.

3. Krok

3 Medzitým si prichystáme vajcia, ktoré rozšľaháme do peny a potom pridáme strúhaný syr, kyslú smotanu a ďalšie korenie podľa chuti.

4. Krok

Keď je mäso a cibuľa hotové, zmiešame ich s vajcom a syrom a všetko dôkladne premiešame a opekáme ešte pár minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4720 receptov

Mäsité jedlá

2216 receptov

Kuracie mäso

778 receptov

Večera

4432 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1492 receptov

Mascarpone

338 receptov

Dezert

3624 receptov