REKLAMA

Zdroj: Rogerio_Andrade from Getty Images

Bravčové mäso na prírodno s horčicou

Chutné bravčové mäso na prírodno podávané s horčicou. Ideálna voľba pre obyčajný všedný obed.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Bravčové mäso

  • 500 g bravčový krk Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 1 ks cesnak Pridané do
  • 3 ks mrkva Pridané do
  • 1 čl sóla Pridané do
  • 2 ks bobkový list Pridané do
  • 2 čl tymián Pridané do

Horčica

  • 4 čl horčica Pridané do
REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Mäso nakrájame na menšie kúsky, osolíme, pokapeme olivovým olejom a dobre zamiešame.

2. Krok

Na panvici rozpáliť olivový olej, pridáme bravčové mäso a opečieme z každej strany.

3. Krok

Do zapekacej misy dáme nakrájanú cibuľu, cesnak, mrkvu, bobkový list a tymián. Pridáme opečené mäso a prelejeme vývarom tak, aby bol mäso len tak-tak zakryté.

4. Krok

Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 30 minút, kým mäso nie je mäkké.

5. Krok

Hotové mäso podávame s horčicou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4715 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4425 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov