REKLAMA
Zdroj: Rogerio_Andrade from Getty Images
Bravčové mäso na prírodno s horčicou
Chutné bravčové mäso na prírodno podávané s horčicou. Ideálna voľba pre obyčajný všedný obed.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Bravčové mäso
- 500 g bravčový krk
- 2 ks Cibuľa
- 1 ks cesnak
- 3 ks mrkva
- 1 čl sóla
- 2 ks bobkový list
- 2 čl tymián
Horčica
- 4 čl horčica
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Mäso nakrájame na menšie kúsky, osolíme, pokapeme olivovým olejom a dobre zamiešame.
2. Krok
Na panvici rozpáliť olivový olej, pridáme bravčové mäso a opečieme z každej strany.
3. Krok
Do zapekacej misy dáme nakrájanú cibuľu, cesnak, mrkvu, bobkový list a tymián. Pridáme opečené mäso a prelejeme vývarom tak, aby bol mäso len tak-tak zakryté.
4. Krok
Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 30 minút, kým mäso nie je mäkké.
5. Krok
Hotové mäso podávame s horčicou.