REKLAMA
Bravčové mäso so syrom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
- 12 ks rezne z karé
- 2 ks Cibuľa
- 400 g tvrdý syr
- 2 ks šľahačková smotana
- soľ
- korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
Do vymasteného pekáča poukladáme naklepané rezne z karé. Trošku posolíme, pokoreníme a husto posypeme majoránkou. Cibuľu nakrájame na hrubšie kolieska a na každý plátok mäsa uložíme koliesko cibule. Nahrubo nastrúhaný syr vysypeme na mäso a dobre popritláčame. Vajcia vyšľaháme so smotanou a zmesou zalejeme mäso so syrom. Plech prikryjeme alobalom a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C aspoň hodinu. Po hodine kúsime, či je mäso mäkké, dáme dole alobal a necháme zapiecť do zlatista.