REKLAMA
Zdroj: FB: DOBRÉ RECEPTY terapeuticko#kuchárska mini#megaskupinka ??❤
Bravčové na prírodno s horčicou
Chutné bravčové mäso na horčici. Použiť môžete buď karé alebo pliecko.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1 kg bravčová panenka
- 9 čl plnotučná horčica
- 2 ks Cibuľa
- 1 pl olej
- mleté čierne korenie
- mletá červená paprika
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Bravčové mäso umyjeme a nakrájame na plátky.
2. Krok
Každý plátok vyklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.
3. Krok
Takto pripravené bravčové plátky opečieme na oleji z obidvoch strán.
4. Krok
Po opečení bravčové mäso vyberieme z panvice a vo výpeku orestujeme nakrájanú cibuľku.
5. Krok
K restovanej cibuli opäť vrátime mäso, posypeme ho štipkou červenej papriky a dusíme približne 30 minút.