REKLAMA
Bravčové stehno na horčici
Recept ako pripraviť lahodné a šťavnaté bravčové stehno s chutnou horčicovou šťavou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g bravčového stehna
- 2 pl horčice
- 2 pl olivového oleja
- soľ
- mleté čierne korenie
- 250 ml vývaru
- 1 pl múka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
80 min.
1. Krok
Bravčové stehno si umyjete a nakrájate na väčšie kocky.
2. Krok
Kocky mäsa si polejete olejom a posolíte, pokoreníte. Premiešate a necháte chvíľku marinovať asi 15 minút.
3. Krok
Rozpálite si panvicu a kocky mäsa sprudka opečiete. Poprášite múkou a opekáte.
4. Krok
Keď je mäso opečené z každej strany podlejete vývarom a dusíte do mäkka.
5. Krok
Keď je mäso už hotové pridáte do omáčky horčicu. Môžete použit horčicu podľa svojej chute.
6. Krok
Na záver už len šťavu dochutíte soľou a korením podľa potreby.