REKLAMA

Bravčový perkelt

Náš obľúbený bravčový perkelt

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 750 g bravčové mäso Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 1 pl bravčová masť Pridané do
  • Korenie Bravčové pečené Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • mletá paprika - sladká Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • kmín Pridané do
  • Papriky Pridané do
  • cherry paradajky Pridané do
  • 1 zemiak Pridané do
REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Cibuľu nakrájame nadrobno a do sklovita opražíme na masti. Následne pridáme umyté mäso narezané na kocky a orestujeme spolu s cibuľkou aby sa “zatiahlo”.

2. Krok

Dodáme nakrájaný cesnak, červenú sladkú papriku, bravčové pečené korenie, kmínok a podlejeme trochu vody.

3. Krok

Mäsko krásne prevonia, ak k nemu pridáte paradajku a papriku. Úplne stačia 1-2 cherry paradajky a asi 1/3 papriky. Keď sa paradajky rozvaria paradajkové šupky vyberiem ale ak vám nevadia, tak ich tam nechajte.

4. Krok

Soľ pridávam až ked je mäslo napoly uvarené a hotový perkelt zahustím nastrúhaným zemiakom. Chutí fantastisticky s akýmkoľvek prívarkom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4715 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4425 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov