REKLAMA
Zdroj: FB: Remoska
Buchty v remosce
Tradičný český recept na buchty v remoske, ktorý si zamiluje celá rodina. Ide o sladkú pochúťku, ktorá iste spríjemní každý deň.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Cesto
- 500 g Hladká múka
- 2 ks vajce
- 250 ml Mlieko
- 50 g Cukru krupice
- 1 ks Kvasnice
- 1 ks Soľ
Plnenie
- 500 g Tvaroh
- 1 ks Powdered sugar
- 2 ks vanilkový cukor
Remoska
- 50 g maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Najprv pripravíme kvások z mlieka, trochy cukru a droždí. Necháme ho kysnúť na teplom mieste.
2. Krok
Do misy preosejeme múku, pridáme cukor, soľ, vajcia a kvások. Spracujeme hladké cesto, ktoré necháme kysnúť na teplom mieste do zdvojnásobenia objemu.
3. Krok
Medzitým si pripravíme náplň. Tvaroh zmiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom.
4. Krok
Cesto rozdeľte na menšie kúsky, do ktorých zabalíte náplň.
5. Krok
Plech namastíme maslom a do nej uložíme buchty. Pečieme pri 180 °C 30 minút.
6. Krok
Po upečení necháme buchty chvíľu odstáť, potom ich posypeme práškovým cukrom.
7. Krok
Podávame teplé. Dobrú chuť!