REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gIohExaexiBs7sI_YrQK/1b4e0bd62eee358d2fa85640aef5ab.jpeg)
Bulgur so zeleninkou a kuracím mäskom
Naozaj easy-peasy a chutný recept.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 hrnček bulgur
- 1 ks pór
- cherry paradajky
- 1 ks cuketa
- baby špenát
- kuracie prsia
- soľ korenie kari červená paprika čili
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Do osolenej vody dáme variť bulgur podľa návodu a precedíme.
2. Krok
V druhom hrnci si zatiaľ opražíme pórik a okorenené kuracie mäsko. Následne pridám zeleninu (môže sem ísť skutočne akákoľvek zelenina, podľa toho, čo máte radi).
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gIohExaexiBs7sI_YrQK/4209ed7eda28f178f4c364d6299a85.jpeg)
3. Krok
Ja to väčšinou dochutím soľou, čiernym korením, červenou paprikou, čili a štipkou kari. Môžete však pridať aj iné korenie, opäť sa fantázii medze nekladú.
4. Krok
Na záver už len pridám bulgur, premiešam a je hotovo. Občas to na tanieri ešte posypem parmezánom. :)