REKLAMA
Cesnačka od babičky
Táto polievka ma veľa receptov, ja ju tiež robím viacerými spôsobmi,,Tento recept je veľmi jednoduchý a polievočka chutí veľmi dobre.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 10 g maslo
- 30 g cesnak
- 360 g zemiaky
- 30 g rajčiny cherry
- 800 g voda
- soľ
- mleté korenie štyroch farieb
- mletá údená červená paprika
- drvený kmín
- strúhaný syr
- petržlenová vňať
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na masle osmahneme popučený cesnak,pridáme zemiaky na kocky nakrájané,rajčiny na drobno nakrájané a údenú papriku a chvíľku spolu osmahneme.
2. Krok
Zalejeme vodou osolíme a pridáme ostatné koreniny.Varime do zmäknutia zemiakov.
3. Krok
Ak sú uvarené tak časť zemiakov odoberieme a zbytok rozmixujeme ručným mixérom.Po zmixovaní vrátime zemiaky späť.
4. Krok
Pred podávaním v tanieri do horúcej polievky pridáme syr a dozdobíme petržlenovou vňaťkou .
5. Krok
Dobrú chuť