REKLAMA
Cestoviny v paradajkovej omáčke
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 200 g paradajkovej passaty pretlaku
- 1 konzerva tuniaka
- 2 jarné cibuľky
- 1 strúčik cesnaku
- olivový olej priordei slovakia
- bazalka
- soľ a korenie
- uvarené cestoviny
- syr na posypanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Na oleji si speníme cibuľu. Pridáme pretlačený cesnak.
2. Krok
Ďalej pridáme tuniaka a chvíľu restujeme.
3. Krok
Pridáme passatu a okoreníme. Necháme prejsť varom a potom stíšime plameň.
4. Krok
Pridáme uvarené cestoviny, zamiešame. Podľa chuti dokorenime a odstavíme.
5. Krok
Posypeme syrom a podávame.
6. Krok
Dobrú chuť!