REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EzgW1XhUqwT-xuaFStwV/1f36ef48c0f73d17af499a32afabd0f3.jpeg)
Čevabčiči
Stará klasika, ktorá neomrzí.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g mleté bravčové mäso
- 100 g varené mäso zo sliepky (namleté)
- 1 menšia Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 1 vajce
- 2 lyžičky štipka soli
- 2 lyžičky červenej sladkej papriky
- 1⁄2 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 1⁄2 lyžičky mletej rasce
- Worcester
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
V miske zmiešame pomleté mäso aj bravčové, aj zo sliepky. Pridáme vajce, nasekanú cibuľu, pretlačený cesnak a všetky koreniny. Zmes poriadne premiešame. Zo zmesi tvarujeme šúľky, ktoré dáme na papier na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňov aspoň 20 minút. Najlepšie chutí s varenými zemiakmi, čerstvou cibuľou a horčicou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EzgW1XhUqwT-xuaFStwV/f8767dbfd239afbccbd0339fd6681ce2.jpeg)