REKLAMA
Čokoládová poleva z kyslej smotany
Táto poleva je bohatá na čokoládovú chuť a krásne dopĺňa koláče, muffiny alebo torty. Recept je veľmi jednoduchý a rýchly na prípravu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 200 g Horká čokoláda
- 200 ml kyslá smotana
- 50 g Práškový cukor
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Nakrájame horkú čokoládu na malé kúsky.
2. Krok
Vodný kúpeľ alebo v mikrovlnnej rúre pomaly roztápame čokoládu.
3. Krok
Do rozpustenej čokolády pridáme kyslú smotanu a miešame, kým sa nám nezjednotí.
4. Krok
Pridáme práškový cukor a premiešame do hladka.
5. Krok
Nechajte polevu vychladnúť, aby zahustla.
6. Krok
Potom môžete nanášať čokoládovú polevu na pekárenske výrobky.