REKLAMA
Domáca bageta
Chrumkavá bagetka 🥖 Včera som skúšal chutný a jednoduchý recept na chrumkavú bagetku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 500 g hladká múka
- 370 ml studená voda
- 10 ml balsamico sirup ml balsamico a g cukru prevariť
- 12 g čerstvé droždie
- 1 pl olivový olej
- 10 g soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
55 min.
Vodu zmiešame s balsamico sirupom a múkou. Pomocou kuchynského robota hnetieme najskôr na stupni 1 aspoň dve minútky. Potom pridáme zvyšné suroviny a hnetieme na 2 stupni ešte 5 minút. Necháme kysnúť 2 hodinky a potom cesto rozdelíme na polku a tvarujeme bagetky, ktoré necháme 20 minút stať. Pečieme najskôr na 250 stupňoch 3 minútky a dopekáme 20 minút pri 200 stupňoch.