REKLAMA
Domáca paštéta z bravčového mäsa a pečene
Vynikajúca domáca paštéta, ktorú si môžete pripraviť sami doma.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Mäso a pečeň
- 500 g bravčové mäso
- 500 g Prasačie pečeň
Koreniny a prísady
- 1 ks Cibuľa
- 3 ks strúčiky cesnaku
- 1 Lyžica majoránka
- 1 Lyžica Soľ
- 1⁄2 Lyžica mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Pripravte mäso a pečeň.
2. Krok
Na panvici opražte cibuľu a cesnak do zlatista.
3. Krok
Pridajte mäso, pečeň a korenie a dusíme.
4. Krok
Akonáhle je mäso a pečeň uvarené, nechajte ich vychladnúť.
5. Krok
Potom všetky ingrediencie premiešajte v mixéri na hladkú zmes.
6. Krok
Paštiku prelejte do naplnených foriem a pečte v rúre pri 180 stupňov po dobu 1 hodiny.
7. Krok
Nechajte paštétku vychladnúť a potom ju skladujte v chladničke.
8. Krok
Vaša domáca paštéta je hotová a pripravená na podávanie!