REKLAMA

Domáce lečo z vlastnej úrody

Chystáte si zásoby na zimné obdobie? Voňavé domáce lečo využijete počas celého roka k mäsovým pokrmom alebo cestovinám.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
7
  • 1 kg Cibuľa Pridané do
  • 2 kg zelené papriky Pridané do
  • 3 kg paradajky Pridané do
  • 1 dc ocot Pridané do
  • 1 pl kryštálový cukor Pridané do
  • 2 čl soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Papriky aj paradajky nakrájame na menšie kúsky.

2. Krok

Vo väčšom hrnci udusíme cibuľu a pridávame papriku. Premiešame a keď je polomäkká, môžeme pridať paradajky. Dusíme, kým zelenina nepustí šťavu a nezmäkne.

3. Krok

Dochutíme cukrom, soľou a octom. Horúcu zmes vlejeme do čistých fliaš, uzavrieme a sterilizujeme 15 minút od bodu varu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1490 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3610 receptov