REKLAMA

Domáce lečo z vlastnej úrody

Chystáte si zásoby na zimné obdobie? Voňavé domáce lečo využijete počas celého roka k mäsovým pokrmom alebo cestovinám.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
7
  • 1 kg Cibuľa Pridané do
  • 2 kg zelené papriky Pridané do
  • 3 kg paradajky Pridané do
  • 1 dc ocot Pridané do
  • 1 pl kryštálový cukor Pridané do
  • 2 čl soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Papriky aj paradajky nakrájame na menšie kúsky.

2. Krok

Vo väčšom hrnci udusíme cibuľu a pridávame papriku. Premiešame a keď je polomäkká, môžeme pridať paradajky. Dusíme, kým zelenina nepustí šťavu a nezmäkne.

3. Krok

Dochutíme cukrom, soľou a octom. Horúcu zmes vlejeme do čistých fliaš, uzavrieme a sterilizujeme 15 minút od bodu varu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov