REKLAMA
Domáci hlivový guláš
Najlepší hlivový guláš so strúhanými zemiakmi.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 500 g hliva
- 1 Cibuľa
- 1 čl soľ
- 1⁄2 čl mleté čierne korenie
- 2 čl mletá sladká paprika
- 2 ks veľký zemiak
- Hŕstka ovsené vločky
- 1 pl olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Na veľkej panvici si rozpálime olej a orestujeme na ňom cibuľu nakrájanú na plátky.
Zdroj: Youtube
2. Krok
K orestovanej cibuli pridáme nakrájanú hlivu a restujeme.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Hlivu osolíme, okoreníme a poprášime polovicou papriky. Restujeme asi 15 minút aby sa nám hliva udusila.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Do misky si nastrúhame zemiaky, osolíme a okoreníme, pridáme mletú papriku a vločky. Všetko spolu premiešame.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Zemiakovú zmes orestujeme na rozpálenom oleji. Pražíme kým nie sú zemiaky hotové. Podávame k hlivovému gulášu.
Zdroj: Youtube