REKLAMA
Zdroj: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ
Fašírka v srnčom chrbte
Plnená fašírka pečená v srnčom chrbte.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1 kg mleté mäso
- 4 vajíčka natvrdo
- 1⁄2 ČLčierne korenie mleté
- 1 čl mletá červená paprika
- 1 čl soľ
- 3 strúčiky cesnak
- strúhanka
- 1 Cibuľa
- 3 veľké vajcia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
80 min.
1. Krok
Pripravíme si fašírku. Do mletého mäsa dáme soľ, korenie, papriku a strúhanku. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak.
2. Krok
Rozklepneme 3 vajíčka a vypracujeme lepivú hmotu. Formu na srnčí chrbát si vystelieme alobalom.
3. Krok
Na dno dáme polovicu zmesi. Uložíme vajíčka uvarené natvrdo a prikryjeme druhou časťou mletého mäsa.
4. Krok
Celý povrch posypeme strúhankou. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov približne na jednu hodinu.
5. Krok
Po upečení vyberieme pomocou alobalu z formy, nakrájame na plátky a môžeme podávať napr so zemiakovou kašou alebo zemiakmi nakyslo.