REKLAMA
Fašírky z vareného kuracieho mäsa
Recept na fašírky, ktoré sa pripravujú nie zo surového mletého mäsa ale z vareného.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g vareného kuracieho mäsa
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 ks vajce
- 100 g strúhaného syra
- 2 Lyžice strúhanky
- soľ a mleté čierne korenie
- olej na vyprážanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Varené kuracie mäso pomelieme alebo nakrájame na drobno.
2. Krok
Cibuľu a cesnak olúpeme a nadrobno nakrájajte. Pridáme ich k mäsu.
3. Krok
Následne pridáme do zmesi tiež vajce, strúhaný syr a strúhanku. Dochutíme to soľou a čiernym korením a všetko dôkladne premiešame.
4. Krok
Z pripravenej zmesi vytvarujte fašírky.
5. Krok
Na panvici rozohrejte olej a fašírky na ňom opečte z oboch strán do zlatista.
6. Krok
Hotové fašírky podávajte teplé, napríklad s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Tak takuto patlaninu by som urcite nerobil Vyvarene maso a este k tomu kuracie,tak to by sa neodvazil ani byvaly predajca byciklov a teraz premudreny kuchar Babic