REKLAMA
Fit včelie úle (mandle, kešu, jahody)
Včelie úle sa tiež dajú pripraviť na viac spôsobov a príchutí. Taktiež bez kopy cukru a masla
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
22
Cesto
- 60 g ovsené vločky rozmixované
- 30 g mandle rozmixované
- 30 g kešu rozmixované
- 30 g proteín vanilka
- 30 g kokosový olej rozotpený
- 40 g maslo kešu
- jahody
- mandle
Náplň
- 30 g smotanový syr (cream cheese)
- 30 g maslo kešu
- jahody
- mandle
- 22 ks Celozrnné piškóty
- strúhaný kokos
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Ingrediencie na cesto zmiešame a vypracujeme do jednotnej hmoty. Odložíme na pár minút do chladničky.
2. Krok
Plnku si pripravíme zmiešaním cream cheese s maslom. Prenesieme ju do mikroténového vrecka (alebo vrecka na plnenie) a odstrihneme špičku.
3. Krok
Formičku na včelie úle pred každým plnením vysypeme kokosom. Naplníme cestom, v strede urobíme dierku a naplníme plnkou. Naspodok pritlačíme piškótu a formičku otvoríme. Takto postupujeme až kým neminieme všetku zmes. Mne vyšlo 22 ks včelích úľov. Pripravené ich odložíme stuhnúť do chladničky.