REKLAMA
Gazdovská praženica
Klasika na raňajky jedlo hotové za pár minút a zvládne to aj začiatočník. Nedá sa nič pokaziť na praženici 😆
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 140 slanina gazdovská
- 4 Jarná cibulka
- 200 g klobása
- 9 vajcia
- štipka soli
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Množstvo nechám na Vás.
2. Krok
Slaninku na kocky nakrájanú dáme na panvicu osmažíme pridáme nakrájanú klobásku a jarnú cibuľku Osmahneme spolu.
3. Krok
Vajíčka zbavíme škrupiny v miske rozmiešame spolu zo soľou a vylejeme na mäsový mix, miešame do stuhnutia.Konzistencia praženice by mala byť šťavnatá a vláčna.Ak oblubujete redšiu tak ju zo sporáka stiahnite skôr, kedykoľvek ju môžete vrátiť späť na oheň a spraviť hustejšiu. Na zlepšenie a zjemnenie môžete pridať 1čl kyslej smotany alebo šľahačkovej smotany. Dobrú chuť 😊