REKLAMA
Gnocchi s prosciuttom v smotanovej omáčke
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 300 g gnocchi
- 180 ml smotana na varenie
- 70 g šunka
- soľ a korenie
- petržlen
- olivový olej
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 jarná cibuľa
- 120 g parmezán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Do vriacej osolenej vody si dáme variť gnocchi. Medzitým si na panvici necháme rozpáliť olivový olej s kúskom masla a opražíme na nej nadrobno nakrájanú jarnú cibuľu, cesnak a plátky prossciutta. Zalejeme smotanou s nastrúhaným syrom a miešame, kým sa syr úplne nerozpustí.
2. Krok
Gnocchi scedíme a pridáme ich do panvice k omáčke. Zľahka premiešame a necháme minútu odstáť, aby sa prepojili chute.