REKLAMA
Zdroj: Pixabay
Grilovaná krkovička v marináde
Overený recept na grilovačku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Marináda
- 3 ks Cibuľa
- 6 strúčikov cesnak
- 3 dcl olej
- 1 pl korenie štyroch farieb mleté
- 1 čl mletá paprika - sladká
- 1 čajová lyžička koriander
- 1 čl mletej rasce
- 4 čl horčica plnotučná
Mäso
- 8 ks plátky bravčovej krkovičky
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Mäsko si jemne naklepeme a odložíme bokom.
2. Krok
V mise si zmiešame všetky suroviny na marinádu. Cibuľu si nakrájame na väčšie plátky. Cesnak môžeme do marinády najemno nasekať.
3. Krok
Jednotlivé kúsky mäsa osolíme a začneme vkladať do marinády. Všetko spolu dobre premiešame. Najlepšie je nechať marinovať cez noc.
4. Krok
Mäsko pred grilovaním vytiahneme aby malo izbovú teplotu. Rozpálime gril a plátky mäsa opekáme aspoň 15 minút.