REKLAMA
Guláš netradičný :)
Aj pre tých čo si strážia kalórie,,tiež pre tých čo majú ťažkosti z normálneho guláš. Môj je ľahký na bruško.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1 väčšia cibuľa
- 1520 g zajo domáci
- 1 mala paprika
- 2 rajčiny
- 5 strúčkov cesnaku
- 30 g sušené hríby
- 2110 ml voda
- 530 g zemiaky
- 20 g zemiakový škrob
- 25 g horčica
- 50 g kečup
- soľ
- ml korenie
- majorán
- 5 ks nové korenie
- paprika červená ml údená
- korenie na guláš
- 5 ks jalovec
- kmín
- kurkuma s korením
- chilli
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
180 min.
1. Krok
Na kvapke olioleja osmahneme nakrájanú cibuľku. Pridáme nakrájaného zajka a nové korenie, jalovec,kmín,soľ spolu dusíme do zmäknutia mäsa.Podlievame podľa potreby vodou.
2. Krok
Keď je na 1/2 zamknuté Pridáme papriku,rajčiny na drobno nakrájané ,popučený cesnak a hríby ktoré sme na chvíľku namočili.
3. Krok
Všetko spolu dusíme ,prikryté.
4. Krok
Ak máme mäsko zmäknuté Pridáme zemiaky a zbytok vody,,tiež koreniny podľa chuti ,,kečup, horčicu a varíme kým sa nám zemiaky neuvaria.
5. Krok
Na koniec zahustíme zemiakovým škrobom a ešte podľa potreby dochutíme.
6. Krok
Hotovo ,,dobrú chuť prajem.