REKLAMA
Hokaido polievka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 250 g tekvice hokaidó
- 150 g zemiaku
- 1 strúčik cesnaku
- 1⁄3 póru cibule
- 60 ml šľahačkovej smotany
- maslo
- muškátový oriešok
- zdravgetka
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Na masle si osmahneme pór.
2. Krok
Pridáme nakrájanu tekvicu, zemiak a pretlačený cesnak.
3. Krok
Premiešame, okorenime a zalejeme vodou. Tak, aby bola zelenina zakrytá.
4. Krok
Varíme do mäkka. Ak je hotová tak polievku vymixujeme.
5. Krok
Pridáme smotanu a necháme prejsť varom.
6. Krok
Podľa chuti dokoreníme a odstavíme.
7. Krok
Podávala som s krutónmi. Pečivo si nakrájame na kocky a na miernom plameni opečieme na masle.
8. Krok
Dobrú chuť!