REKLAMA
Hovädzí tokáň
Úžasný tokáň z hovädzieho mäsa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 500 g hovädzie mäso
- 50 g šalotky
- Hŕstka šampiňónov
- Hŕstka kyslých uhoriek
- 100 g červenej papriky
- 200 ml šľahačka
- 2 pl pretlaku
- 1 čl mletá sladká paprika
- soľ
- korenie
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Hovädzie múso si nakrájame na rezančeky a sprudka si ho opečieme na oleji. Mäsko si dáme z výpeku na bok.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Na výpek dáme orestovať nakrájanú šalotku, pridáme rajčinový pretlak, papriku a podlejeme to smotanou. Osolíme a okoreníme, nehcáme povariť.
Zdroj: Youtube
3. Krok
HUby, uhorky si nakrájame orestujeme, pridáme mäso a všetko spolu opekáme. Podľa potreby osolíme a okoreníme.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na záver už len mäsovú zmes prehodíme do smotanovej a spolu premiešame a v rýchlosti povaríme. Môžeme podávať napríklad z ryžou.
Zdroj: Youtube