REKLAMA
Zdroj: Vlastná fotka
Hovädzia roštenka s hubami
Hovädzia roštenka s hubami a tarhoňou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 700 g hovädzia roštenka
- 2 pl paradajkový pretlak
- 2 čl dijonská horčica
- 2 ks Cibuľa
- 200 g mrazené huby
- 2 čl olej
- korenie čierne mleté
- paprika červená mletá
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
80 min.
1. Krok
Mäso umyjeme a nakrájame na menšie plátky. Potom ich osolíme a okoreníme.
2. Krok
Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno.
3. Krok
Na rozplálenom oleji orestujeme cibuľku. Po chvíli pridáme mäso, ktoré tiež orestujeme z každej strany. Po chvíli pridáme červenú papriku, hríby a trochu vody.
4. Krok
Približne po 5 minútach primiešame do omáčky paradajkový pretlak a horčicu. Mäso dusíme približne 60 minút do zmäknutia.
5. Krok
Ak chceme zahustiť omáčku pridáme aj trochu múky rozmiešanej vo vode.