REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/S44qPXVpTTFFRuQXAGQW/8926c3a1c6cb4d28a8c3a6ea490666.jpeg)
Hrachová kaša s párkom
Strukoviny sú práve jednou zo zázračných potravín, ktoré neodmysliteľne patria na tanier každého zdravo žijúceho človeka. Sú zdrojom všetkých potrebných a dôležitých zložiek potravy.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g lúpaný hrach žltý
- 1 ks Cibuľa
- mleté čierne korenie
- cesnak
- majoránka
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Do hrnca si dáme trošku olivového oleja a na ňom opražím cibulku. Pridáme umytý hrach,trošku čierneho mletého korenia a soľ. Zalejeme vodou a necháme variť. Keď je hrach mäkký pridáme majoránku a dva strúčky cesnaku. Hrach rozmixujeme a podľa potreby zahustíme. Párky opražíme na olivovom oleji z jednej aj druhej strany a podávame spolu s kašou.