REKLAMA
Zdroj: johnnychencomau from Getty Images
Hranolky z rúry
Zlaté a chrumkavé hranolky z rúry sú skvelou alternatívou k tradične smaženým hranolkám. Sú menej kalorické, ale rovnako chutné. Skvele sa hodí ako príloha k večeri alebo ako samostatná miska.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 6 Kus zemiaky
- 2 lyžice Rastlinný olej
- 1 štipka Herramientas
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Predhrejte rúru na 200 stupňov Celzia.
2. Krok
Zemiaky ošúp a nakrájaj na paličky o hrúbke približne 1 cm.
3. Krok
Rozložte hranolky na plech vyložený pečacím papierom.
4. Krok
Opražte hranolky v oleji, posypte soľou.
5. Krok
Pečte približne 40 minút, kým hranolky nebudú zlaté a chrumkavé.
6. Krok
Podávajte horúce.