REKLAMA
Zdroj: bm4221 from Getty Images
Husacie pečienky na červenom víne s jablkom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g Husacia pečeň
- 750 ml červeného vína
- 2 kus jablko
- 1 kus Cibuľa
- 3 Lyžice maslo
- 2 Lyžica Solamyl
- soľ
- Korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Na panvici roztop maslo a na strednom plameni opečte husacie pečene z oboch strán. Potom pečeň vyberte a odložte bokom.
2. Krok
Znížte plameň, do panvice pridajte na plátky nakrájanú cibuľu a opečte ju do zlatista.
3. Krok
Na panvicu pridajte nakrájané jablká a opečte ich z oboch strán.
4. Krok
Pridajte červené víno a varite, kým sa množstvo vína nezníži na polovicu.
5. Krok
Vráťme do panvice husacie pečienky a všetko spolu dusíme po dobu 10 minút.
6. Krok
Zmiešajte solamyl vo vode a zamiešajte ho do panvice. Všetko premiešajte a varíte ďalšie 5 minút, kým omáčka nezhustne.
7. Krok
Pred podávaním všetko ochutnajte soľou a korením.