REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/T8QGzJRLdAnE5loqVxS_/778756be59846a2f57393e7818473a.png)
Zdroj: fotogal for iStockPhotos
Jablková červená kapusta
Klasické nemecké jedlo, ktoré sa obzvlášť rado podáva v chladnom období roka. Jablková červená kapusta je vynikajúca príloha k mäsu a zemiakom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Červené kapusta
- 2 Kus jablko
- 1 Kus Cibuľa
- 1 kg červená kapusta
Korenia
- 2 PL maslo
- 2 PL cukor
- 200 ml červené víno
- 1 ČL soľ
- 1 ČL čierne korenie
- 2 Kus Klinčeky
- 1 Kus bobkový list
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Na prípravu červenej kapusty s jablkami najprv pripravte červenú kapustu, jablká a cibuľu.
2. Krok
Červené kapustu a jablká opražte na panvici s maslom, kým nie sú dobre dusené, približne 10 minút.
3. Krok
Pridajte zvyšné prísady a nechajte dusiť, kým kapusta nebude mäkká. Na to, aby bol jablkový červený kapustový šalát dosť mäkký, potrebujete približne 40 minút.