REKLAMA

Zdroj: fotogal for iStockPhotos

Jablková červená kapusta

Klasické nemecké jedlo, ktoré sa obzvlášť rado podáva v chladnom období roka. Jablková červená kapusta je vynikajúca príloha k mäsu a zemiakom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Červené kapusta

  • 2 Kus jablko Pridané do
  • 1 Kus Cibuľa Pridané do
  • 1 kg červená kapusta Pridané do

Korenia

  • 2 PL maslo Pridané do
  • 2 PL cukor Pridané do
  • 200 ml červené víno Pridané do
  • 1 ČL soľ Pridané do
  • 1 ČL čierne korenie Pridané do
  • 2 Kus Klinčeky Pridané do
  • 1 Kus bobkový list Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Na prípravu červenej kapusty s jablkami najprv pripravte červenú kapustu, jablká a cibuľu.

2. Krok

Červené kapustu a jablká opražte na panvici s maslom, kým nie sú dobre dusené, približne 10 minút.

3. Krok

Pridajte zvyšné prísady a nechajte dusiť, kým kapusta nebude mäkká. Na to, aby bol jablkový červený kapustový šalát dosť mäkký, potrebujete približne 40 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4714 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4424 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov