REKLAMA
Jahodová bonboniéra
Jednoduchý darček pre maminu alebo babku, ktorý zvládnu aj malé deti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
25
- 500 g česrtvé veľké jahody
- 1 ks čokoláda horká
- 1 ks čokoláda mliečna
- 1 ks čokoláda biela
- zdobenie Dr Oetker rôzne druhy
- orechy nasekané
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
Jahody umyjeme, osušíme, ale stopky necháme. Čokolády rozpustíme v miske v mikrovlnnej rúre a jahody v nich namáčame, tak do dvoch tretín. Opatrne položíme na papier na pečenie. Posypeme ich zdobením alebo namočíme do posekaných orechov, alebo nastriekame zvyšnou polevou odlišnej farby. Necháme stuhnúť. Stuhnuté poukladáme do peknej krabičky vystlanej ozdobným papierom :-)