REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XjZeM8ECoWJ-ACugWAu_/6f6d8483bf6a350c1824e7631cbaa3.jpeg)
Jednoduchá bryndzová nátierka
Chutná bryndzová nátierka alebo "šmirkas", ako ju voláme u nás doma. Skvelé raňajky alebo rýchla večera.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 125 g bryndze
- 125 g maslo
- 1⁄2 Cibuľa
- mletá čevená paprika
- pažítka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
Cibuľku pokrájame na jemno, pridáme zmäknuté maslo a bryndzu, mletú červenú papriku a dobre zmiešame. Pomer maslo: bryndza by mal byť 1:1. Posypeme na jemno posekanou pažítkou. Podávame na hriankách.