REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/-iKG4m5qfytADrhMavJ0/b843de1e088ca3fd5ee0e269da49e7.jpeg)
Jednoduchá fašírka
Fašírka je jednoduchá na prípravu,bez mäsa a chutí rovnako dobre.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 Cibuľa
- 300 g bravčová pečienka
- 330 g párky
- 60 g strúhaný syr ementál
- 70 g ovsené vločky
- 3 vajce
- 3 cesnak
- drvená rasca
- mleté čierne korenie
- soľ
- majoránka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Párky osmahneme na panvici a necháme vychladnúť.Potom ich rozmixujeme,tiež aj cibuľu, cesnak,pečienku.
2. Krok
Rozmixované suroviny dáme do misky,pridáme k nim nastrúhaný syr ,vločky, vajíčka.Dochutíme soľou a koreninami.
3. Krok
Necháme chvíľku postáť aby sa suroviny prepojili. Do panvice si dáme olej. Z masy tvoríme malé fašírky ktoré opečieme na rozpálenom oleji.Fašírky sú tmavšie pretože je v nich pečienka. Ako príloha je vhodná jemná zemiaková kaša.
4. Krok
*,,kto má rád ,môže si pred vysmážením obaliť v strúhanke.