REKLAMA
Jednoduchá krémová polievka
Polievka je jednoduchá, chutná a rýchlo navarená.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 15 g maslo
- 1 menšia Cibuľa
- 120 g menší kaleráb
- 250 g karfiol
- 110 g očistené zemiaky
- 500 ml voda
- mleté biele korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Na maslo dáme osmahnúť cibuľku na drobno nakrájanú. Pridáme očistené na kocky nakrájané zemiaky, nadrobno nakrájaný karfiol a kaleráb spolu tiež osmahneme a zalejeme vodou alebo ak máme vývarom zeleninovým či mäsovým. Varíme do zmäknutia. Pred koncom vyberieme pár ružičiek karfiolu a ostatné rozmixujeme ručným mixérom na jemnú, riedku kašu. Do hotovej vrátime ružičky karfiolu. Na tanierku dozdobíme cíbikmi alebo vňaťkou už podľa chuti . Dobrú chuť!