REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/HumiPLXcIAFXVZ9ZBk16/1a07ad0af4d0b662cad45ebb08d201.jpeg)
Kačacia pečeň s jablkami
Jednoduchá príprava a pritom taká delikatesa aj pre náročných.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 ks kačacia pečeň
- 3 jablko
- soľ a korenie
- kačacia masť
- brusnice
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Jablká ošúpeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na tenké plátky. Na panvici s trochou kačacej masti ich opražíme do zlatista.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/HumiPLXcIAFXVZ9ZBk16/341f0db484da315e711f44c2be7bfb.jpeg)
2. Krok
Kačaciu pečeň nakrájame tiež na plátky hrubé 1-2 cm. Na troche kačacej masti ich opečieme z každej strany. Osolíme a okoreníme ich až pri servírovaní.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/HumiPLXcIAFXVZ9ZBk16/409de892c8a7a92419494e01bd1e8c.jpeg)
3. Krok
Kačaciu pečeň podávame s opraženými jablkami posypanú zaváranými brusnicami. Ako príloha je výborná opražená bagetka. Dobrú chuť!
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/HumiPLXcIAFXVZ9ZBk16/4565eae3ec113fd5b913ccfd0a314c.jpeg)