REKLAMA
Kačacie prsia višňová omáčka domaca zemiaková kroketa
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 400 g kačacie prsia
- strúhanka
- 100 g višne čerstvé
- 400 g uvarené zemiaky
- 100 g múka
- 2 vajce
- soľ
- 0.1 olej
- 20 g Solamyl
- 50 g cukor
- 0.2 víno červené
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
Kačacie prsia si osolíme mame 2 možnosti bud ich pripravíme na panvici opečieme ich s oboch strán potom pomaly cca 8 minút a necháme odpočinúť v alobale Alebo metóda sous vide 65° 2 hodiny vo vakuovacom sáčku Višňová omáčka pripravíme si karamel pridáme vino povaríme kým sa rozpustia hrudky pridané višne a zahustíme solamylom Zemiaková kroketa Uvarené zemiaky nastrúhame pridáme soľ vymiesime vytvarujeme gulky ktoré obalíme v trojobale môžeme pridať aj mandle Kroketu smažíme v olej pomaly aby sa vo vnútri prepiekla