REKLAMA
Kalerábová polievka
Diétna a veľmi chutná
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 1 ks cibuľa menšia
- 1 ks kaleráb
- 1 ks mrkva stredná
- 1 l voda
- 15 g ražné vločky
- 1 ks veľký zemiak
- Sušené polievkové korenie
- soľ
- vegeta
- drvená rasca
- sušený medvedí cesnak
- kvapka olioleja
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Na kvapke olivového oleja podusíme cibuľu.Väčšiu časť kalerábu a mrkvy nakrájame na kocky a dáme dusiť k cibuli,troškou vody podlejeme a varíme.
2. Krok
Zbytok kalerábu a mrkvy postrúhame a na panvici nasucho podusíme.Zemiaky nakrájame na malé kocky povaríme a potom pridáme k podusenému kalerábu a mrkve a ešte spolu zľahka opečieme,odstavíme.Vodu zo zemiakov vlejeme do polievky nevylievame ju.
3. Krok
Keď máme uvarenú mrkvu s kalerábom rozmixujeme to a pridáme zbytok vody,vločky a ochutíme polievku trošku varíme .
4. Krok
Pridáme nastrúhanú mrkvu,kaleráb a zemiaky ktoré sme mierne opiekli. Trošku povaríme môžeme ešte dochutiť podľa seba.