REKLAMA
Kalerábové hranolky
Kalerábové hranolky sú skvelým jedlom večeru. Sú veľmi jednoduché na prípravu a chutia úžasne.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 ks kleráb
- 1 Lyžice soli
- 1 Lyžice olivového oleja
- 1 lyžička cesnakového prášku
- 1 lyžička mletej sladkej papriky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Predhrejte rúru na 200°C a pripravte si plech na pečenie.
2. Krok
Ošúpte a nakrájajte kaleráb na hranolky. Odstráňte stred kalerábu kvôli lepšej kvalite hranolčekov.
3. Krok
3 V mise zmiešajte hranolky s olejom, soľou, cesnakom a mletou sladkou paprikou. Dobre premiešajte tak, aby sa zmes rovnomerne zmiešala.
4. Krok
Na predhriaty plech rozložte hranolčeky tak, aby bol jednotlivý kus vedľa druhého.
5. Krok
Hranolky pečte v rúre pokiaľ nezmäknú.