REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/qwihhDpCHis0djOe2JHn/9d5fb10e3dd8f0107fe5d408487e81.jpeg)
Cestoviny s lososom a smotanou
Parádne a rýchlo uvarené cestoviny s lososom a smotanovou omáčkou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 250 g tagliatelle alebo iných cestovín
- 2 ks strúčiky cesnaku
- 400 g losos
- 250 ml smotana na varenie
- 30 g parmezán
- čerstvá petržlenová vňať
- olivový olej
- mleté čierne korenie
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale.
2. Krok
Cesnak ošúpeme a nakrájame na plátky. Taktiež nakrájame na drobno petržlenovú vňať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/qwihhDpCHis0djOe2JHn/86f31bec589c1be6f0279b771ab61d.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Lososa nakrájame na kocky a opečieme zo všetkých strán na panvici s olivovým olejom. Dochutíme ho soľou a čiernym korením. Keď je losos pekne opečený zo všetkých strán vyberieme ho a vložíme do misky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/qwihhDpCHis0djOe2JHn/b6b023f9577be234d014fcff8034d8.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
V tej istej panvici teraz orestujeme nakrájaný cesnak. Po chvíli prilejeme na panvicu smotanu a nastrúhaný syr. Ochutíme soľou a čiernym korením.
5. Krok
Do takto pripravenej omáčky vložíme uvarené cestoviny, posypeme ich petržlenovou vňaťou a pridáme tiež kocky lososa.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/qwihhDpCHis0djOe2JHn/0638b7c2e7772a6264a3ecedc80e81.jpeg)
Zdroj: Youtube