REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OSX3NRv9rMJ7PrUf_Pqv/eccc14ef341b1d16e944679824b1f7.jpeg)
Kanapky s avokádom
Prekvapte svojich priateľov na oslave týmto lahodným pohostením, ktoré navyše pripravíte ľahko a rýchlo. Tmavé pečivo s ľahkou a jemne pikantnou avokádovou penou stačí ozdobiť petržlenovou vňaťou a môžete podávať.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1 balenie tmavého toastového chleba so semienkami
- 2 avokáda
- 2 lyžičky citrónovej šťavy
- 180 g krémovej kyslej smotany
- 1 strúčik cesnaku
- mleté čerstvo korenie
- 1 Štipka chilli korenia
- petržlenová vňať na ozdobu
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Z plátkov chleba vykrájame kolieska.
2. Krok
Avokáda pozdĺžne rozkrojíme, vyberieme kôstku a dužinu vydlabeme. Hneď pridáme citrónovú šťavu (aby si dužina zachovala sviežu farbu), kyslú smotanu a prelisovaný cesnak. Dochutíme soľou, čiernym korením, chilli a rozmixujeme dohladka.
3. Krok
Pomocou zdobičky penu nastriekame na vykrájané jednohubky a dozdobíme ich bylinkami.