REKLAMA
Zdroj: Natalikaevsti from Getty Images
Kapustové karbanátky s ovsenými vločkami
Chutné a zdravé karbanátky, ktoré ocenia nielen vegetariáni. Kapusta dodáva karbanátkam jemnú a sviežu chuť, ovsené vločky zase zabezpečujú, že sú karbanátky sýte a jemné. Tento recept je navyše ľahký na prípravu a karbanátky budú hotové za pár minút.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 500 g Bieľe kapusty
- 200 g Ovsená kaša
- 2 ks vajce
- 2 lyžice Soľ
- 1 Lyžica Čierny korenie
- 2 lyžice olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Kapustu nastrouháme na jemno a osolíme.
2. Krok
Pridáme ovsené vločky, vajcia a korenie, všetko premiešame.
3. Krok
Z cesta vytvárame karbanátky, ktoré potom smažíme na oleji dozlatista.
4. Krok
Servírujeme pripravené karbanátky s zemiakovou kašou alebo napríklad so šalátom. Dobrú chuť!