REKLAMA

Zdroj: Pixabay: RitaE

Karaj s vreckami

Karaj s vreckami je pôvodné maďarské jedlo, ktoré sa pripravuje z bravčového karé, ktoré sa dusí v božskom šťave. Do vrecka karé sa vkladajú korenie a zelenina, ktoré prenikajú svoju chuť do mäsa. Toto jedlo je nielen chutné, ale vyzerá aj úžasne, preto je skvelou voľbou aj pre špeciálne príležitosti.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

K nástrojom

  • 1 kg Svinský rezeň Pridané do
  • 1 Kus červená cibuľa Pridané do
  • 2 strúčik cesnak Pridané do
  • 12 čajová lyžička soľ Pridané do
  • 12 čajová lyžička Burza Pridané do

Na dusenie v omáčke

  • 1 Kus mrkva Pridané do
  • 1 Kus zeler Pridané do
  • 1 Kus paradajka Pridané do
  • 12 čajová lyžička majoránka Pridané do
  • 500 ml bieleho suchého vína Pridané do
  • 300 ml zeleninový vývar Pridané do

Pre krémovú omáčku

  • 200 ml Tučná smotana Pridané do
  • 1 polievková lyžica Múka Pridané do
  • 1 polievková lyžica maslo Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Pripravme mäso

2. Krok

Parenie mäsa

3. Krok

Pripravme omáčku

4. Krok

Podávame

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov