REKLAMA
Zdroj: Pixabay: RitaE
Karaj s vreckami
Karaj s vreckami je pôvodné maďarské jedlo, ktoré sa pripravuje z bravčového karé, ktoré sa dusí v božskom šťave. Do vrecka karé sa vkladajú korenie a zelenina, ktoré prenikajú svoju chuť do mäsa. Toto jedlo je nielen chutné, ale vyzerá aj úžasne, preto je skvelou voľbou aj pre špeciálne príležitosti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
K nástrojom
- 1 kg Svinský rezeň
- 1 Kus červená cibuľa
- 2 strúčik cesnak
- 1⁄2 čajová lyžička soľ
- 1⁄2 čajová lyžička Burza
Na dusenie v omáčke
- 1 Kus mrkva
- 1 Kus zeler
- 1 Kus paradajka
- 1⁄2 čajová lyžička majoránka
- 500 ml bieleho suchého vína
- 300 ml zeleninový vývar
Pre krémovú omáčku
- 200 ml Tučná smotana
- 1 polievková lyžica Múka
- 1 polievková lyžica maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Pripravme mäso
2. Krok
Parenie mäsa
3. Krok
Pripravme omáčku
4. Krok
Podávame