REKLAMA
Kuracie kúsky na medovo - horčicovej omáčke
Obľubuješ soté na rôzne spôsoby? Si milovník ryže? Máš rád sladko kyslú chuť? Neváhaj a vyskúšaj tento famózny recept!
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 500 g kuracie prsia
- 250 g bio ryža natural
- 3 polievková lyžica plnotučná horčica
- 3 polievková lyžica med domáci
- 1 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 1 polievková lyžica slnečnicový olej
- 250 ml smotana na varenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
POSTUP: Vo woku rozpálime olej. Kuracie prsia umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
2. Krok
Sprudka orestujeme na oleji. Pridáme soľ a koreniny, premiešame aby sa chute spojili.
3. Krok
Následne pridáme horčicu a med, poriadne premiešame a nakoniec zalejeme smotanou.
4. Krok
Varíme pár minút, kým mäso zmäkne a chute sa spoja.
5. Krok
Medzičasom si uvaríme ryžu.
6. Krok
SERVÍROVANIE: Kuracie kúsky servírujeme do malej misky. Do druhej misky dáme ryžu a podávame.
7. Krok
"Spomaľ, len na malú chvíľu zastav a vychutnaj si toto úžasné jedlo."