REKLAMA
Kuracie prsia v marináde s kečupom a bylinkami
Skvelé rýchle grilvoané mäso.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kus kuracie prsia
- 1 polievková lyžica olivový olej
- 1⁄2 čajová lyžička mleté biele korenie
- 1 polievková lyžica kečup
- 1⁄2 čajová lyžička cesnakový prášok
- 2 drop čili omáčka
- bazalka
- oregano
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Kuracie prsia nakrájame na rezne a osušíme papierovou utierkou. V uzatvárateľnej dóze si zmiešame olivový olej, kečup a všetky koreniny. Do marinády naukladáme rezne a dokladne premiešame.
2. Krok
Nechám odstáť cez noc v chladničke. Vytiahneme z chladničky a necháme pri izbovej teplote aspoň 30 minút. Rozpálime si panvicu a prsia sprudka ogrilujeme. Na záver ich môžeme podliať zvyškom marinády s trochou vody a 5 minút dusiť. Podávame so zeleninovým šalátom alebo inou prílohou a ľahké chutné jedlo je hotové. Dobrú chuť.