REKLAMA
Kuracie soté s kukuricou
Zaujímavú chuť kuracieho soté s kukuricou dopĺňa bulgur. Kto chce, môže si ho pripraviť s ryžou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 500 g kuracie prsia
- 1 pl kečup
- 1 pl horčica
- 2 pl olej
- 1 ks Cibuľa
- koreninová zmes
- soľ
- 1 pl múka
- 1 pl maslo
- 1 pl voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na rezance.
2. Krok
V miske zmiešame mäso s olejom, kečupom, horčicou a korením. Takto napácované soté necháme v chladničke odpočívať aspoň 30 minút.
3. Krok
Potom nakrájame cibuľu na drobno a orestujeme ju. Po chvíli pridáme napácované mäso s kukuricou a dusíme ho približne 20 minút.
4. Krok
Pred koncom môžeme omáčku trochu zahustiť hladkou múkou rozmiešanou vo vode.
5. Krok
Po odstavení zo sporáka zamiešame do kuracieho soté s kukuricou maslo.