REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/TiV6pxKxIDRveny1gj_p/ee4ffd82b4985ac615d7ded2109575.png)
Kvasnicová nátierka
Recept na klasickú kvasnicovú nátierku, ktorá sa hodí na chleba alebo sendvič.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 100 g čerstvých kvasníc
- 2 strúčiky cesnaku
- 100 g masla
- 1 lyžička soli
- 2 Lyžice oleja
- 2 ks Cibuľa
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Na panvici rozpálime olej a osmahneme na ňom nadrobno nakrájanú cibuľu do zlatista.
2. Krok
Potom pridáme pretlačený cesnak a chvíľu spolu ešte restujeme.
3. Krok
Do zmesi pridáme kvasnice, soľ a dobre spolu premiešajte.
4. Krok
Nátierku odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť.
5. Krok
Keď je nátierka už vlažná, pridáme do nej maslo a vymiešajte ju do hladka.
6. Krok
Kvasnicovú nátierku servírujte na chlebe alebo sendvičoch.