REKLAMA
Ľahká čokoládová torta
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 3 vajcia
- 150 g Horká čokoláda
- 50 g mliečna čokoláda
- 150 g trstinového cukru
- 1 vanilka balanie cukor
- 80 g hladká múka
- 150 g masla
- 15 g Prášku do pečiva
- 1 lyžička brownie pasta
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Obe čokolády a maslo si roztopíme na miernom plameni.
2. Krok
Vajíčka vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom.
3. Krok
Pridáme čokoládu a znova zamiešame.
4. Krok
Múku zmiešame s práškom do pečiva a pridáme k zmesi.
5. Krok
Prešľaháme mixérom.
6. Krok
Formu 22x22cm vystelieme papierom na pečenie a cesto vylejeme.
7. Krok
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme na 180/25 minút alebo podľa potreby. Vrch aj boky majú byť chrumkavé a vo vnútri má byť vláčny, mokrý.
8. Krok
Ak ho vyberieme, tak nám klesne a môže aj vrch popukať, ale to nevadí, na chuti to neuberie. 😉
9. Krok
Podávame so zmrzlinou, šľahačkou alebo horúcim ovocím.
10. Krok
Dobrú chuť!