REKLAMA
Langoše pečené v rúre
Plnené langoše upečené v rúre.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g hladkej múky
- 10 g čerstvého droždia
- 90 g uvarených zemiakov
- 185 ml vlažnej vody
- 11⁄2 Lyžice kyslej smotany
- štipka soľ
- na potretie olivový olej
- kečup
- syr
- šunka
- cesnak
- paradajkový pretlak na plnku
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
1.Zemaiky si uvaríme, popučime a necháme vychladnúť.
2. Krok
2. Do 150ml vlažnej vody si dáme droždie a vymiešame si kvások.
3. Krok
3. Do misky dáme múku, soľ. Ďalej pridáme zemiaky a dôsledne premiešame.
4. Krok
4.Ďalej pridáme kvások, zvyšnú vodu a smotanu. Dôkladne premiešame.
5. Krok
5.Cesto vymiesime a necháme kysnúť 1 hodinu na teplom mieste.
6. Krok
6.Cesto je dosť lepkavé, potrebuje iba dostatočne pomúčiť
7. Krok
7. Rozdelíme si ho na 4 časti. Z každej časti si vytvoríme guličku.
8. Krok
8. Guličku uťapkáme na placku a dáme plnku podľa chuti. Placku preložíme a dáme na papier na pečenie.
9. Krok
9. Vrch potrieme olivovým olejom a vložíme do vyhriatej rúry.
10. Krok
10. Pečieme na 190/30 minút alebo podľa potreby do zlatista
11. Krok
Dobrú chuť!