REKLAMA
Letná rýchlovka
Keď nie je čas
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 velký hermelín
- 6 plátky Pancetta
- 3 velké zemiak
- 1 Paprika
- 1⁄2 cuketa
- rozmarín
- olivový olej
- vegeta
- provensálske korenie
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Obalíme camembert plátkami pancetty a položíme do pekáča vystlaného pečacím papierom. Ošúpané zemiaky nakrájame na kúsky. Posypeme provensálskym korením a pridáme trocha olivového oleja a vegety. Premiešame a dáme do pekáča. Pridáme nakrájanú cuketu, papriku, pokvapkáme olivovým olejom. Pridáme rozmarín a bobkový list. Pečieme v predhriatej rúre na 200 stupňov asi 50 minút. Hotovo
2. Krok
Naskenujte kód QR a pozrite si video recept