REKLAMA

Lízatká – domáce, bez konzervantov a farbív

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10
  • 200 ml javorového sirupu Pridané do
  • šťavu z polovice citróna Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Javorový sirup so šťavou z citróna dáme povariť.

2. Krok

Pri nízkej teplote potom varíme ešte cca 5 minút. Na povrchu sa budú robiť husté biele bubliny.

3. Krok

Môžeme vyskúšať dať trochu hmoty na tanier, pokiaľ stvrdne, je všetko hotové.

4. Krok

Odstavíme, necháme spadnúť bubliny a premiešame lyžicou.

5. Krok

Nalejeme do foriem (prípadne môžete použiť aj obyčajný papier na pečenie a špajdle), môžeme pidať aj napr škoricu alebo na drobno nasekané lyofilizované ovocie a dáme do chladničky.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4892 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2263 receptov

Dezert

3781 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

753 receptov

Raňajky

1511 receptov