REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/kZ-vhvLI_lpnHXy3G_Fh/42ad61cf31b3756b0dd08ca5b93654.jpeg)
Lízatká – domáce, bez konzervantov a farbív
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 200 ml javorového sirupu
- šťavu z polovice citróna
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Javorový sirup so šťavou z citróna dáme povariť.
2. Krok
Pri nízkej teplote potom varíme ešte cca 5 minút. Na povrchu sa budú robiť husté biele bubliny.
3. Krok
Môžeme vyskúšať dať trochu hmoty na tanier, pokiaľ stvrdne, je všetko hotové.
4. Krok
Odstavíme, necháme spadnúť bubliny a premiešame lyžicou.
5. Krok
Nalejeme do foriem (prípadne môžete použiť aj obyčajný papier na pečenie a špajdle), môžeme pidať aj napr škoricu alebo na drobno nasekané lyofilizované ovocie a dáme do chladničky.